top of page

OM VILLA VANGILE

HVOR LIGGER VILLA VANGILE?

 

Villa Vangile ligger midt i Toscana ved den lille borgby Massa e Cozzile, der har en fantastisk udsigt over en smuk dal og den fascinerende kurby Montecatini Terme som nærmeste nabo. Montecatini Terme fik status som verdensarv af Unesco i 2021.  

Toscana er kendt for sit rige kulturliv, bakkede landskaber, dejlige mad og ikke mindst vinen. Det er ikke uden grund, at det er én af de mest populære destinationer i Italien. ​

Hvor anker
Skærmbillede 2022-07-19 kl. 14.40_edited.jpg

Her er lidt om, hvad området har at byde på:

 • Firenze er Toscanas hovedsæde. Denne smukke og historiske by er kendt som renæssancens vugge og var engang Europas centrum for kunst og politik. Byen byder på en perlerække af museer, kirker, gallerier mm. samt masser af dejlige spisesteder. Afstand 50 km.

 • Lucca er måske den mest intime og charmerende af byerne i Toscana. Byens centrum er lukket for trafik og omgivet af en imponerende bymur. Afstand 25 km.

 • Pisa med det skæve tårn, domkirken og dåbskapellet. Afstand 45 km.

 • Siena er kendt for sit imponerende torv Piazza del Campo i den gamle del af byen. Den er kendt for sin arkitektoniske skønhed og bliver betragtet som en af Europas fornemste middelalderlige pladser. Afstand 120 km.

 • Etrusker byerne San Gimignano og Volterra. Afstand hhv. 70 km og 80 km.

 • Viareggio er en klassiske italienske badeby, hvis historie som badeby går helt tilbage til 1800- tallet. I dag er det en moderne badeby med skønne strande, modeforretninger, skønne restauranter og et livligt natteliv. Afstand 55 km.​

 • Skisportsstedet Abetone ligger i Appenninerne - cirka en times kørsel fra villaen.  Afstand 54 km.

AKTVITETER I NÆROMRÅDE

 • Vandreture og cykelture i de smukke bakker, naturreservatet di Fucecchio eller Appenniner bjergkæden.

 • Golf med flere golfbaner i nærheden. Nærmeste 15 km.

 • Hesteridning og cykling.

 • Kulturbesøg i de nærliggende byer.

 • Spaophold i det berømte kursted og nærmeste by Montecatini Terme.

 

NATUREN

Villa Vangile er et landsted omgivet af cypresser, oliventræer, citrustræer, blomster og friske duftende krydderurter. På området er der flere fredede træer inkl. et kamfertræ plantet i 1700.

DET ITALIENSKE KØKKEN

Kendetegnet for italiensk madlavning er simplicitet og frisk lokale råvarer af høj kvalitet. Nyd pastaretter, ost, pizza og lokalt kød. Italiensk mad er ægte livsnyderi. Villa Vangile ligger på Strada dell’olio, der en gastronomisk rute med særlig fokus på olivenolie. Vi producerer også selv olivenolie, der ovenikøbet er økologisk. I det store fælles landkøkken er det nemt at fremtrylle velsmagende italienske retter – gerne i fællesskab med andre af gæsterne. Desuden ligger der gode restauranter, caféer og butikker i gåafstand fra landstedet.

Beskrivelse anker

VILLAEN

Villa Vangile er en landvilla på over 700 m2, der blev grundlagt i 1500-tallet. Den er indbegrebet af Toscana med sine klassiske rustikke bygninger, stenterrasser, flotte udendørsarealer, orangeri og eget kapel. Over 2000 oliventræer omkranser ejendommen, der har fungeret som ”agriturismo” siden 1993. Her smelter agri (landbruget) og turismo (ferieboliger) sammen til en harmonisk enhed, som lader villaens gæster indånde og mærke roen fra den smukke natur og de landlige omgivelser.

​Indenfor mærker du sjælen af den oprindelige ægte toskanske herregårdsstil, der er møbleret med kunst, antikviteter og møbler, der passer ind i stilen. Hver bolig fremtryller ægte italiensk stemning med hvælvede lofter, synlige bjælker og terrakotta gulve.

Alle villaens bygninger er i gang med at gennemgå en omfattende renovering og modernisering, der fører de gamle bygninger op til dansk standard. Men det bliver gjort med stor indlevelse og respekt for bygningernes historie og de toscanske bygningstraditioner. Vores lokale entreprenør Claudio guider bygge- og designudvalget på ypperste vis til at sikre en god balance mellem nyt og gammelt. 

PARKEN

Villa Vangile ligger i en meget smuk have med flere historiske træer, som vi er i fuld gang med at bringe tilbage til sin oprindelige ynde i samarbejde med en lokal havearkitekt. I parken med udsigt over den smukke dal ligger saltvandspoolen, som bliver flittigt brugt af villaens gæster. Desuden der mulighed for at tage sig et spil petanque på den nyanlagt bane.

LANDAREALER

Villa Vangiles grund er samlet på godt 12 hektarer land, hvoraf godt 8 hektar udnyttes til produktion af økologisk oliven. Derudover er der et par hektarer med skov og skovbrug. På kortet nedenfor kan du se udstrækningen af landbruget.

I fremtiden kan man læse mere om Villa Vangiles forskellige olivenlunde, stier rundt på grunden, vandfaldet og vores skov.

TRANSPORT 

Villa Vangile har den perfekte beliggenhed i Toscana midt mellem Pisa og Firenze. Det gør det nemt at komme hertil. Der 35 minutters kørsel fra lufthavnen i Firenze, 55 minutter fra Pisa og 1½ time til Bologna. Villaen ligger tæt på motorvejsafkørsel og kun 5 km fra togstationen i Montecatini Terme, hvor der er forbindelser til Pisa, Firenze, Rom, Milano mm, 

Villa Vangile er således det perfekte sted til ægtepar, enlige, familier og venner, der ønsker at nyde ferielivet i villaens helt unikke omgivelser samtidig med, at man kan gå på opdagelse i regionens historiske, kunstneriske og kulinariske seværdigheder samt få fantastiske naturoplevelser i nærområdet.

Skærmbillede 2022-02-19 kl. 11.07.25.png
parken anker
landariealer anker
bottom of page