top of page
skema

Drømmer du om at eje en eksklusiv feriebolig i det smukke Toscana?
Så køb en aktie og gør din drøm til virkelighed.

Udfyld skemaet her så kontakter vi dig

Tak for din indsendelse! Vi vender tilbage.

Vi er 226 danske familier, der sammen ejer en hel unik feriebolig i hjertet af Toscana – midt mellem Firenze, Lucca og Pisa.

Villa Vangile er en herregård, der oprindelig blev grundlagt midt i 1500- tallet. Der har siden 1700-tallet været produceret olivenolie på gården – og det gør vi stadigvæk.

 

Du kan blive medejer af denne fantastiske drømmebolig. Det kræver blot, at du investerer i en aktie.

Hvordan er det at være medejer
af Villa Vangile ?

Hvad får du?

Hvis du køber en aktie, bliver du medejer af Villa Vangile, der består af 25 boenheder fordelt på 5 forskellige huse. Boligerne i husene har forskellige størrelser og indretninger. Nogle har eget køkken. Andre har fælles køkken og opholdsstue med pejs.

 

Alle boliger har adgang til en terrasse, hvor man kan sidde og nyde udsigten, mens man har får sig et glas køligt hvidvin, en Aperol Spritz eller en italiensk øl. 

Desuden har vi en saltvandsswimmingpool, en parklignende have, et orangeri, et fælles storkøkken, udekøkken med pizzaovn, omkring 2.100 oliventræer og vi har endda vores eget kapel, der blev indviet den 1. maj år 1700.

Gennemgribende renovering

Vi overtog villaen i december 2020. Siden da er der gennemført en gennemgribende renovering af bygningerne – indvendigt såvel som udvendigt.

 

Det har blandt andet bevirket, at der nu er aircondition og nye badeværelser i alle boenhederne. Renoveringen er endnu ikke helt afsluttet, men vi forventer, at denne proces bliver afsluttet i løbet af 2024. 

Fantastisk beliggenhed

Villa Vangile har en smuk beliggenhed på toppen af en bakke omkring 3 – 4 km uden for den historiske kurby Montecatini Terme.

Herfra er der en storslået udsigt over olivenlunden, de bløde bakker med cypresser og gamle bygninger.

Desuden er der kun omkring 50 km. til renæssancens vugge Firenze. 30 km til den charmerende og idylleriske Lucca samt 45 km. til Pisa, der er kendt for det skæve tårn, domkirken og den hyggelige gamle bydel.

Der er lufthavne i både Pisa, Firenze og Bologna, som man kan benytte sig af. Ud over eventuelt at leje en bil i lufthavnen, kan man også nemt komme til Villa Vangile med tog og busser fra alle tre lufthavne.

Smukke rammer

Ud over den fantastiske beliggenhed så er rammerne omkring boenhederne også smukke.

 

Al renoveringen er foretaget med dyb respekt for bygningernes oprindelige arkitektoniske udtryk. Det gælder både den udvendige renovering og ikke mindst indvendigt, hvor de store fællesarealer i den gamle villa fremstår meget hyggeligt og autentisk. Eksempelvis er alle de gamle møbler i villaen blevet renoveret og ompolstret af lokale håndværkere, så de har bevaret deres oprindelige stil.   

IMG_1669.jpeg

Det bærende fællesskab

Fællesskabet er en bærende del af det at være medejer af Villa Vangile.

Fordi vi er så mange aktionærer, der løfter i flok, kan vi skabe meget mere sammen, end vi kan hver for sig.

Der bliver lagt rigtig mange frivillige timer fra mange af aktionærerne for at

få hele organisationen til at fungere optimalt.

Ud over den valgte bestyrelse er der en række forskellige udvalg, som har gjort et kæmpe arbejde for at få hele projektet til at fungere. Det gælder byggeudvalget, design- og indretningsudvalget, olivenudvalget, vej- og parkudvalget samt kommunikationsudvalget. Desuden bidrager en lang række aktionærer med forskellige praktiske indsatser – som eksempelvis

under de årlige arbejdsuger, som det er frivilligt at deltage i.

Endvidere har aktionærer taget initiativ til at oprette en række grupper på stedet, som er med til at styrke sammenholdet. Det er eksempelvis en cykelklub, golfklub og vinklub. Der bliver også afholdt temauger med yoga, mindfulness, madlavning mv.

 

Grundlæggende har vi en fælles interesse i at få bygget et stærkt fællesskab op, hvor alle bidrager til at skabe rammerne for, at vi kan have de bedst mulige ferieoplevelser på Villa Vangile.  

IMG_1656.jpeg

Hvad har du ret til?

Som medejer er du garanteret 6 ugers ophold på Villa Vangile årligt. Men vi har et meget fleksibelt og gennemtestet bookingsystem, som bevirker, at du spontant kan booke ophold, når der er ledige boenheder.

Det betyder i praksis, at du har mulighed for at være dernede store dele af året, og i realiteten kan du nemt bruge stedet meget mere end 6 uger, hvis du ønsker det.  

Desuden er det sådan, at børn, børnebørn og forældre kan booke sig ind på stedet på lige fod med aktionærerne. Det betyder, at hele familien kan have glæde af aktien året rundt.  

Fra drøm til virkelighed

Hvis du går med en drøm om at være medejer af en hel unik feriebolig i Toscana, så har du muligheden for at gøre drømmen til virkelighed ved at købe en aktie nu.

 

Hvis du vil vide mere så udfyld skemaet HER og vi kontakter dig med mere information.

 

bottom of page