top of page

Design udvalget

Design udvalget 

Design- og indretningsudvalget består af de fire aktionærer:

 

Merete Sveistrup (forkvinde)

Jette Falck Kierkegaard

Susanne Sloth

Helle Vieth

 

Hvornår får man lige chancen for at indrette en gammel Italiensk Villa, der emmer af historie? Det sker ikke lige så tit, så vi var 4 aktionærer med stor interesse for indretning, der fluks greb chancen og nu arbejder passioneret for at gøre Villa Vangile til et smukt og funktionelt feriested for os alle. 

Det er en lang proces, som startede med udarbejdelsen af en designmanual, så vi kunne lægge de overordnede linjer for det visuelle udtryk. Det egentlige arbejde kunne vi først tage rigtig fat på efter overtagelsen og det lykkedes for to af os at tage derned kort efter den tidligere ejer Mario var flyttet ud. Der ventede os et stort arbejde med at sortere alt der var blevet efterladt i Villaen og Stenhusene, så vi kunne danne os et overblik over hvad der nu manglede. 

Vi fik kontakt med den lille Toscanske familievirksomhed NeBa, der laver senge og ombetrækker møbler og i det hele taget kan levere alt til indretning. Vægfarver og tekstiler er blevet bestemt til alle rum og i samråd med byggeudvalget og entreprenøren Claudio har vi indrettet køkkener og badeværelser. I takt med at renoveringen af de forskellige huse og værelser bliver klar rykker vi ind med interiøret.

bottom of page