top of page

Montecatini Terme

Toscana, kendt for sit rigt kulturliv og bakket landskab, er en af de mest populære destinationer i Italien. Vi har fundet drømmeslottet: Villa Stabbia, som passer helt perfekt til vort formål. Det fungerer som en kombination af et dejligt feriested, samt dyrkning af oliven og produktion af olivenolie i fornemste kvalitet. Vi glæder os meget til samarbejdet med ejerne Tine, som er dansk, og hendes italienske mand Mario. 

Villa Stabbia ligger midt i Toscana, halvvejs mellem Firenze og Pisa, med udsigt over en smuk dal.

  • Firenze er Toscanas hovedsæde. Fyldt med mesterværker, denne smukke by er kendt som Renæssancens vugge og var engang Europas centrum for kunst og politik. Afstand 50 km.

  • Lucca måske den mest intime og charmerende af byerne i Toscana. Byens centrum er lukket for trafik og omgivet af en imponerende bymur. Afstand 25 km.

  • Pisa med det skæve tårn, domkirken og dåbskapellet. Afstand 45 km.

  • Siena, byen elsket af arkitekten Martin Nyrop, med det berømte hesteløb. Afstand 120 km.

  • Etrusker byerne San Gimignano og Volterrra. Afstand hhv. 70 km og 80 km.

Mit italienske Slot er det ideelle sted for dig, der vil have en unik ferie, der kombinerer dit behov for afslapning med den kunstneriske og historiske del af regionen.

BELIGGENHED 

Villa Stabbia har den perfekte beliggenhed i Toscana. Det er nemt at komme hertil: 35 minutter fra lufthavne i Firenze og 55 minutter fra Pisa, 1½ time til Bologna, tæt på motorvejsafkørsel og kun 5 km fra togstationen i Montecatini Terme (med forbindelser til Pisa, Firenze, Rom, Milano mm), 45 minutter til Middelhavet. 1 time til skisportsstedet Abetone i Appenninerne.

AKTVITETER

  • Vandreture i de smukke bakker, naturreservatet di Fucecchio eller Appenniner bjergene

  • Golf med flere golfbaner i nærheden. Nærmeste 15 km.

  • Hesteridning og cykling

  • Kulturbesøg i de nærliggende byer

  • Spaophold i det berømte kursted og nærmeste by Montecatini Terme

 

NATUREN

Villa Stabbia er et landsted omgivet af cypresser, oliventræer, citrustræer, blomster og friske duftende krydderurter. På området er der flere fredede træer inkl. et kamfertræ plantet i 1700.

DET ITALIENSKE KØKKEN

Kendetegnet for italiensk madlavning er simplicitet og kvalitetsråvarer. Nyd pastaretter, ost, pizza og lokalt kød. Italiensk mad er ægte livsnyderi. Villa Stabbia ligger på Strada dell’olio (en gastronomisk rute med særlig fokus på olivenolie) og stedets olivenolie er ovenikøbet økologisk. I det fine store køkken er det nemt at fremtrylle velsmagende italienske retter – gerne i fællesskab. Flere af boliger har desuden eget køkken og der ligger gode restauranter, caféer og butikker i gå afstand fra landstedet.

bottom of page