top of page

Temauger

Drømmer du også om at kunne fordybe dig i et emne
eller få en uge fyldt med ekstraordinære oplevelser
under Villa Vangiles fantastiske omgivelser ?

Så er en TEMAUGE PÅ VILLA VANGILE lige noget for dig 😊

 

Og mulighederne er uendelige: Italiensk for begyndere, Gourmet-uge, kokkekurser & det Toscanske køkkens traditioner, Opera, Cykling, Vandring, Golf, Tennis, Yoga, Klatning, Ski, Historie, Renæssance, Middelalder, Spa & Terme, Trøffeltur & trøffeljagt, Svampe, Olivenolie, Pizzabagning, Vin osv.

- kun fantasien sætter grænser !

Lad os lægge hånden på hjertet: for os her fra Villa Vangile gælder det om at få belægningen så højt op som muligt i lavsæsons-månederne, hvor efterspørgslen på værelser tilsyneladende er lavere. Det giver Villa Vangile en stærkere økonomi – når dette så kan kombineres med en masse god oplevelser og skabelse af nye venskaber for Villa Vangiles aktionærer og disses familie og venner vil vi mene at det er en win-win for alle.

Hele konceptet bag Mit Italienske Slot bygger på princippet, at når man går sammen flere om en ting (eller en udgift), kan man nå længere og har flere muligheder. Det samme gælder i høj grad temauger. Når udgiften til en spændende fordragsholder/vinekspert/operasanger deles mellem flere, åbnes der muligheder, som man ellers ikke ville have haft, hvis man "bare" er et par stykker.

Nu er det bare sådan at Matteo og jeg (Charlotte) ikke rigtig har plads i vores hverdag til at kunne stable temauger på benene, så derfor appellerer vi til jer aktionærer: vi har brug for nogle aktionærer, som har lyst til at stå for at arrangere en temauge, så vi kan få gang i det!

 

Jeg har her i det efterfølgende skitseret nogle retningslinjer for hvorledes vi ser det bedst gribes an, så det burde være lige til at gå til for enhver, som har lyst til at udleve en passion på Villa Vangile 😊

Hvordan gør vi?

Denne side er således bygget op:

Lige herunder kan du se de temauger, som der allerede er taget initiativ til at arrangere den kommende lavsæson.

For hver temauge er der kontakt-info til den aktionær, som står for organisationen af den pågældende temauge og et lille udpluk af andre praktiske informationer om ugen.

 

Nederst på siden kan du se hvordan du skal gøre, hvis du gerne vil arrangere en temauge samt læse reglerne og retningslinjerne for hvorledes det skal foregå.

Vi håber meget at rigtig mange aktionærer vil melde sig til at organisere en temauge.

Og mindst lige så meget håber vi at rigtig mange vil støtte op om initiativerne og deltage i temaugerne!

Cykel - temauge

3. - 7. November 2023

Læs program for ugen på dette LINK

Tilmelding er senest 8.juli 2023

Mad & Kunst

8. - 13. Marts 2024

Læs program for ugen på dette: LINK

Interessetilkendegivelse er senest 15.december 2023

Yoga & Mindfulness

15. - 18. Marts 2024

Læs program for ugen på dette: LINK

Tilmelding er senest 10.november 2024

TOSCANSK KULTUR & SPROG

Her er programmet for vinteren 2023-2024:

Længere nede på siden ligger link til pdf'er af de detaljerede programmer for de enkelte temauger.

Oversigt med datoer for de enkelte tema-uger:
Uge 48; søndag 26/11 - fredag 1/12 Temauge A
Uge 49; søndag 3/12 - fredag 8/12 Temauge B
Uge 50; mandag 11/12 - torsdag 14/12 Temauge KUNST
Uge 2; søndag 7/1 - fredag 12/1 Temauge A
Uge 3; søndag 14/1 - fredag 19/1 Temauge B
Uge 4; lørdag 20/1 - torsdag 25/1 Temauge C
Uge 5; mandag 29/1 - fredag 2/2 Temauge GASTRO
Uge 6; søndag 4/2 - fredag 9/2 Temauge A
Uge 7; tirsdag 13/2 - fredag 16/2 Temauge VINTERFERIE Den Store Skattejagt

Sidste tilmelding er mandag d. 20/11 2023.

Tilmelding sker direkte til Toscana con Amore på email-adressen info@toscana-con-amore.dk - alle spørgsmål omkring programmerne og afviklingen heraf samt alt muligt andet stilles også direkte på samme mail-adresse.

Tilmelding er bindende og efter "først-til-mølle"-princippet - se venligst de vedlagte betingelser og tilmeldings-blanket.
Den udfyldte blanket vedlægges tilmeldingen, som deles med Charlotte med henblik på fordeling af boliger.

Hovedparten af tema-ugerne gennemføres ved mindst 15 deltagere og maksimalt 30 deltagere. Eneste undtagelse er kunst-temaugen med minimum 10 og maksimum 15 deltagere. Antallet af ledige pladser i de enkelte uger opdates efterhånden her nedenfor på hjemmesiden.
Hvis minimum-deltagerantal ikke opnåes, får de tilmeldte i den pågældende uge besked herom d. 21/11 2023.

 

PROGRAMMER

Kultur & Sprog A - LINK TIL PROGRAM

Kultur & Sprog B - LINK TIL PROGRAM

Kultur & Sprog C - LINK TIL PROGRAM

Kunst-temauge - LINK TIL PROGRAM

Gastro-temauge - LINK TIL PROGRAM

Den Store Skattejagt-temauge - LINK TIL PROGRAM

 LINK TIL TILMELDINGSBLANKET OG BETINGELSER

HVORDAN ARRANGERER MAN EN TEMAUGE ?

Har du en spændende temauge i tankerne? Først tjek ovenfor, om en anden aktionær allerede skulle have taget initiativet, ellers så er det bare at gå i gang!

1. Vælg perioden for temaugen

2. Opret en gruppe på Facebook til udveksling af kommunikationer blandt interesserede/tilmeldte mm (det er et forslag at oprette en gruppe, ikke et krav)

3. Skriv et lille stykke, hvori du præsenterer dine hensigter og drømme for ugen (henvendt til andre aktionærer). Du er meget velkommen til også at lave en pdf med indbydende beskrivelser og billeder ecc, som kan vedhæftes mailen, som sendes ud (se nedenfor).

4. Så har du gjort forarbejdet til at udfylde formularen på dette LINK (FORMULAR 1) og sende den til Charlotte på mail: booking@mititalienskeslot.dk, hvorefter vi vil:

 • spærre værelserne i booking-systemet

 • lægge info om temaugen på hjemmesiden efter din anvisning

 • sende en mail til alle aktionærer (se fac-simile af denne på dette LINK (FORMULAR 2)) med henblik på at undersøge interessen for denne temauge i aktionærkredsen

5. Du kan nu gå i gang med selve planlægningen af ugens indhold. Send først en mail til Charlotte med antallet af interesserede. Vi kan herefter overveje om antallet af spærrede værelser skal reguleres.

Her er et par stikord til nogle af de ting der typisk skal planlægges og tages stilling til:

 • Et detaljeret program for de forskellige dage

 • Indtages måltiderne sammen eller særskilt. Eller hvilke måltider er med i temaugens program.

 • Sørg for at alle (eller så mange som muligt) de interesserede kommer med i din Facebook-gruppe

 • Evt forslag til flyruter i forbindelse med ugens start og slut

 • Fastsættelse af pris for deltagelse i temaugen (og hvordan der betales for ugens aktiviteter)

 • Fastsættelse af regler for ændring/afbestilling af deltagelse i en temauge

  • Hvad angår værelserne kan de afbestilles og ændres gratis frem til 30 dage før ankomst som ved ordinær booking

 • Afstemme og koordinere med Charlotte i hvilket omfang I har brug for Villa Vangiles lokaler og faciliteter i forbindelse med afviklingen af temaugens aktiviteter.

6.  senest 3 måneder før temaugens startdato, skal ovenstående punkt være fuldt defineret. Dvs. du skal inden denne dato have gjort følgende:

 • lavet en pdf med alle de praktiske oplysninger omkring temaugen (datoer, program, pris, frist for tilmelding osv)

  • denne pdf skal sendes til Charlotte, som lægger den på hjemmesiden, samt til alle de aktionærer, som har vist interesse.

 • sat tilmeldingen i gang (se forslag til tilmeldingsblanket på dette LINK (FORMULAR 3) – det er tanken arrangøren udfylder de 3 første punkter)

7.  senest 8 uger før temaugens startdato skal du have afsluttet tilmeldingen og indsende deltagerliste til Charlotte (skal indsendes i dette excel ark - LINK (FORMULAR 4) – arrangøren skal også selv stå på deltagerlisten)

8.  senest 30 dage før temaugens startdato sendes en mail til Charlotte med bekræftelse af den endelige deltagerliste.

 • Betalingen af opholdet på Villa Vangile trækkes herefter fra den enkelte aktionærs kreditkort (som opgivet i bookingen)

9.  temaugen afholdes

Retningslinjer & Regler for Temauger

·       Temauger kan arrangeres i perioden november – februar inclusive (undtagen over jul og nytår)

·       Spærring af værelser: i henhold til ejeraftalens nuværende udformning kan vi først spærre værelser til en temauge efter gennemarbejdningen af ordinær booking og åbning af spontan booking for den pågældende booking termin. Men I er selvfølgelig meget velkomne til at starte planlægningen og ide-skabelsen før (det vil dog være med usikkerhed om de endelige datoer).

·       Spærring af værelser fortsat: der spærres først max 10 værelser til en temauge. Antal spærrede værelser kan ændres under vejs i forløbet, hvis interessen for den pågældende temauge viser sig at være større eller mindre end først antaget (alt efter rådighed).

·       Booking af værelser til temauger følger de samme regler som ordinære bookinger: dvs. de kan gratis afbestilles op til 30 dage før ankomst. Man får ikke point, når der bookes værelser til en temauge

·       Deltagerne betaler for opholdet til Mit Italienske Slot sarl (efter samme fremgangsmåde som for ordinære bookinger)

·       Betaling af temaugens aktiviteter koordineres og/eller opkræves af temaugens arrangør og må ikke berøre Mit Italienske Slot sarls regnskab

·       Arrangering af en temauge anses som alt arbejde udført af aktionærer på Villa Vangile som en frivillig og ulønnet indsats. Arrangøren må selvfølgelig gerne opkræve dækning til alle indkøb i forbindelse med temaugens afholdelse (f.eks. indkøb af yogamåtter, vinsmagnings-udstyr el. lign.)

·       Hvis en deltager ønsker at afbestille eller ændre sin deltagelse til en temauge, skal dette kommunikeres både til Charlotte via booking@mititalienskeslot.dk og til temaugens arrangør.

·       Der er ingen begrænsninger (hverken minimum eller maksimum) på længden eller antallet af deltagere for en temauge.

·       I er meget velkomne til at gå sammen flere om at arrangere en temauge (men vi har brug for en referent (derfor beder vi kun om et navn))

-       Der stilles en gratis boenhed til rådighed per temauge til arrangøren/arrangørerne.

·       Som ved alle ophold, må man gerne have egne venner med, men tilmeldingen til temaugen skal være åben for alle med aktionær-rettigheder. Dvs. hvis man arrangerer en ”temauge” kun for en selv og ens venner, så anses dette ikke for en temauge og dette ophold skal bookes via de normale booking terminer (ordinær eller spontan booking).

·       Reglerne omkring temauger kan blive videreudviklet og ændret efterhånden som ”projektet” bliver prøvet af. Dette kræver en bestyrelsesbeslutning.

bottom of page