top of page

Vin anbefalinger

Enoteca Casa del Chianti

Centralt beliggende på Via Solferino finder man denne vel assorterede vinforretning.

Ejeren Giacomo skriver bl.a.: 

"Italien også kaldes Enotria, som betyder vinens land. Jeg mener, at den definition aldrig har været mere passende, faktisk bevarer hver region en arv, en sand skat af druesorter og følgelig deraf vine med forskellige egenskaber, der bedst repræsenterer de områder, hvor de er født, og de mennesker, der producerer dem".

Fattoria del Teso

Nogenlunde midtvejs mellem Montecatini og Lucca ligger denne producent og vinhandler, hvor man også kan komme til vinsmagning.

De skriver selv:

"Med en privilegeret beliggenhed omgivet af fyrretræer og cypresser står Fattoria del Teso i Montecarlo - Lucca. Gården følges i alle dens forarbejdningsstadier, fra vinfremstilling til aftapning, af en ekspert vinmager med stor erfaring i Italien og i udlandet. Vinene fra Fattoria del Teso har altid skilt sig ud for at repræsentere typiskheden af ​​Montecarlo "terroir". Vi er i stand til at tilbyde service på højt niveau og tilrettelagt til individuelle smagninger. Du kan vælge at smage fremragende vine i den historiske fredningskælder, blandt de gamle tønder eller i de små og suggestive afslapningshjørner, der er skabt udenfor".

bottom of page